Nederland

DMX9720XDSCAMPER
 • DMX9720XDSCAMPER
 • DMX9720XDSCAMPER

Extra afbeeldingen

DMX9720XDSCAMPER

DMX9720XDS + 3-jarige licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app

Digitale Media AV-receiver met 10,1 inch HD-scherm en uitgebreide draadloze smartphoneverbindingen, Bluetooth en digitale radio DAB+. Inclusief 3-jarig licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app. Kom nooit vast te zitten onder lage bruggen, smalle wegen of tunnels, de app houdt rekening met de ingestelde afmetingen en gewicht van je camper of caravan Bevat POI's voor camper en caravan, dynamische rijstrookbegeleiding, knooppuntbeeld, snelheidsbeperkingen, flitspaalwaarschuwingen, brandstofprijzen op je route en nog veel meer. Met de bijgeleverde QR-code kun je de applicatie downloaden, beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store, en vervolgens de 3-jarige licentie van 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' activeren.
 • Digital radio DAB+ ontvanger
 • Geschikt voor iPod & iPhone*
 • Voltijdse verbinding van 2 telefoons
 • Dual-zone functie
 • Ondersteunt KENWOOD Remote App.
 • Ondersteund KENWOOD Portal App
 • Ondersteunt KENWOOD Music Mix
 • Aantal equalizer banden
 • Digital Time Aligment (DTA)
 • Ingebouwde Digital Sound Processor (DSP)
 • Spectrum analyzer
 • Snelkoppelingen op startscherm veranderen
 • FM(RDS) + AM(MW/LW) ontvanger
 • Bluetooth-technologie geïntegreerd

Belangrijkste Eigenschappen

Super scherp, extra groot 10.1 inch hoge definitie capacitief aanraakscherm.
In drie richtingen verstelbare 'zwevend' scherm (op/neer, voor-/achteruit en kantelen).
Geïntegreerde digital radio DAB+ ontvanger & analoge FM/AM ontvanger.
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.
Ondersteunt draadloos afspelen van hoge resolutie audiobestanden (LDAC).
Ondersteunt Apple CarPlay zowel draadloos (WiFi) als via USB-kabel
Ondersteunt Android Auto zowel draadloos (WiFi) als via USB-kabel
Ondersteunt 'Wireless Android Mirroring' voor het draadloos spiegelen van een Android smartphonescherm.
Voorzien van 4 camera-ingangen die zorgen voor meer rijcomfort, flexibiliteit en veiligheid.
3 RCA hoog vermogen (5,0V) lijnuitgangen (voor- / achter- / subwoofer kanaal)
Ondersteunt hoge resolutie audiobestanden waaronder FLAC en DSD.
Digitale geluidsprocessor (DSP), tijduitlijning (DTA) en 13-bands EQ voor het instellen van een optimale geluidsbeleving.
Inclusief 3-jarige licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app

 

3-jarige licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app

De applicatie Sygic GPS Navigation with Caravan Routing, compatibel met Android Auto & CarPlay, leidt je veilig naar je bestemming, zelfs zonder internetverbinding. Download elke kaart ter wereld en ontvang maandelijkse gedetailleerde kaartupdates. Kom nooit vast te zitten onder lage bruggen, smalle wegen of tunnels, de app houdt rekening met de ingestelde afmetingen en gewicht van je camper of caravan voor het bereken van de best mogelijke route. Met de actuele verkeersinformatie kun je vertragingen vermijden en de alternative routes volgen die de app voorstelt voor een vlotte aankomst op je camperparkeerplaats, camping of andere bestemming. Bevat voorgeladen POI's voor camper en caravan, dynamische rijstrookbegeleiding, knooppuntbeeld, snelheidsbeperkingen, flitspaalwaarschuwingen, brandstofprijzen en nog veel meer.
Met de bijgeleverde QR-code kun je de applicatie downloaden, beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store, en vervolgens de 3-jarige licentie van 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' activeren.

Sygic GPS Navigation with Caravan Routing

 


 

Krachtig 10.1 inch HD Display.

De KENWOOD DMX9720XDS is uitgerust met eeen 10.1 inch HD scherm met meer ruimte voor meer informatie zodat u in één oogopslag alles kunt overzien.

 

7 inch versus 10.1 inch illustration

 


 

Hoge definitie capacitief aanraakscherm voor een unieke kijkervaring en gebruiksgemak.

Het HD scherm met zijn 1280 x 720 pixels resolutie hoge pixeldichtheid zorgt voor unieke kijkervaring dankzij de levendig en dynamisch detailweergave en haarscherpe teksten gecombineerd met de super gebruiksvriendelijk grafische gebruikersinterface en zijn capacitief aanraakscherm voor het ultime gebruiksgemak.

 

WVGA versus HD display illustration

 


 

Een hoge helderheid, hoog contrast en warme kleurtemperatuur.

Optisch heldere lijm of Optical Clear Adhesive (OCA) is gebruikt om de luchtlaag tussen het aanraakscherm en het LCD scherm te verwijderen en zo lichtreflecties tussen de tweee lagen te onderdrukken. Schermcontrast en helderheid nemen hierdoor sterk toe en zorgen voor een nog betere zichtbaarheid in verschillende omstandigheden.

 

OCA display illustration

 


 

Floating Panel Mechanism met 3-wegs instelling.

Het robuste floating mechanism is zeer stabiel onder alle omstandigheden. Het kan gemonteerd worden ongeachte de afmetingen van de opening in het dashboard. Additioneel is het mogelijk om de positie van het scherm ten op zichte van het dashboard op de volgende 3 manieren aan te passen zodat u dit systeem kunt monteren in een ruim aanbod van voertuigen.

 
  Floating-screen_Mechanism tilt control Floating panel + Up-Down Mechanism control Floating screen Up/down Mechanism control  
  Tilt Up / Down (fixed by screws) Forward / Backward (fixed by screws)  

 


 

De ultieme "All in One" smartphone integratie via bekabeld of draadloos.

Apple CarPlay geeft iPhone gebruikers een intuitieve manier om te bellen, navigatie te gebruiken, naar muziek te luisteren en toegang tot hun berichten te geven door simpelweg te praten of een toets te gebruiken. Vanaf iOS 12.0 en hoger worden 3de partij navigatie app's zoals Google Maps™ ook ondersteund op geschikte iPhone's. De aansluiting kan zowel draadloos als bekabeld via een USB verbinding.

Android Auto is veilig manier om uw Android phone te gebruiken in een voertuig. De KENWOOD receivers combineren het intuitief gebruiken van de stem met het groot aanraakscherm en een superieure geluidskwaliteit. Hierdoor kunt eenvoudig gebruik maken van bijvoorbeeld Gooogle Maps en ander app's. De aansluiting kan zowel draadloos via Wi-F als bekabeld via USB verbinding. De draadloze verbinding tussen de twee apparaten is enkel mogelijk bij gebruik van een Android smartphone die deze functie ondersteund.

Draadloos scherm spiegelen (Wireless Mirroring) is de draadloze oplossing om uw smartphone apps af te beelden en te gebruiken op het groot scherm van uw KENWOOD receivers zonder enige kabelverbinding tussen de twee apparaten. Deze oplossing is enkel beschikbaar bij gebruik van compatibele Android phones. Sommige kenmerken en/of applicaties zijn niet beschikbaar in alle landen.

Voor details, raadpleeg : www.android.com/auto/ of www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay

 
  Apple Carplay home screen Android auto home screen Wireless mirroring for Android  
  Draadloos Apple CarPlay.
& bekabeld via USB.
Draadloos Android Auto.
& bekabeld via USB..
Draadloos spiegelen voor Android.  

 


 

De ultieme "All in One" smartphone integratie via bekabeld of draadloos.

High-resolution audio illustration

High-Resolution Audio bestaat uit hoge kwaliteits audio die de CD standaard ver overtreffen en gaan tot 192kHz/24bit voor audio bestanden. Deze bestanden bevatten alle prachtige nuances en details en geven deze ook perfect weer gaande van de ultra-hoge tot de zeer lage frequenties. LDAC is een audio compressie technologie die er voor zorgt dat High-Resolution Audio bronnen draadloos kunnen doorgestuurd worden met behulp van Bluetooth. Met deze technologie is het mogelijk om tot drie keer meer data door te sturen in vergelijking met de coventionele Bluetooth codec (SBC ). High-Resolution Audio bronnen kunnen op deze manier doorgestuurd worden zonder ze eerst te bewerken naar lagere frequentie en data met veel minder details. Met deze technologie is ongevenaarde hoge kwaliteits audio gerealiseerd.

 


 

Vier camera aansluitingen.

Dit toestel bevat 4 camera ingangen die u voorzien van flexibiliteit en veiligheid. Op de aansluiting voor de camera vooraan kunt kiezen voor bijvoorbeeld de KENWOOD CMOS-320 (afzonderlijk verkocht) of een ander type camera. Op de aansluiting voor de camera achteraan een achteruitrijcamera en op de derde aansluiting een dodehoekcamera (links of rechts). De AV-aansluiting kan ingesteld worden als vierde camera ingang. Het instellen en selecteren van de verschillende camera's gebeurt eenvoudig op het grote scherm van de KENWOOD receiver en zijn gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.

 


 

Voor/achteruitrijcamera aansluiting voor hoge definitie (HD) camera

Picture CMOS-740HD

De DMW9720XDS ondersteund HD video weergave. De optioneele CMOS-740HD voor- of achtercamera maakt beelden in hoge resolutie (1280 x 720 pixels). Wanneer deze laatste aangesloten wordt op de aansluiting voor de voorste of achterste camera ingang, wordt het 180° breed camerazicht getoond op het grote scherm van de DMX9720XDS in HD kwaliteit. Met deze camera aangesloten kunt eenvoudig en in alle veiligheid parkeren dankzij het getoonde haarscherpe beeld van voor of achter uw voertuig. Dankzij de HD-TVI technologie, kunnen HD beelden van de CMOS-740HD doorgestuurd en getoond worden op het HD scherm van de DMX9720XDS gebruik makend van een standaard analoge RCA kabel.

'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app met een licentie voor 3 jaar.'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app met en licentie voor 3 jaar.'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app met inclusief een licentie voor 3 jaar.'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app met inclueen licentie voor 3 jaar.'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app met ineen licentie voor 3 jaar.'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app met een licentie voor 3 jaar.'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app met een licentie voor 3 jaar'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app met een Licentie voor 3 jaar'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app met Licentie voor 3 jaar'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app icentie voor 3 jaar 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app