Nederland

JVCKENWOOD Europe B.V.

KENWOOD is marktleider, ontwikkelaar en fabrikant van consumentenelektronica en communicatieapparatuur. Opgericht in 1982 maakt JVCKENWOOD Europe B.V. inmiddels deel uit van JVCKENWOOD Corporation of Japan en wordt door consumenten en professionals erkend als leverancier van kwaliteit, performance en waarde.

KENWOOD heeft een reputatie voor het op de markt brengen van belangrijke nieuwe producten voor consumenten. Het bedrijf maakte de eerste audio/video versterker voor home theater in 1981. KENWOOD ontwikkelde ook het eerste anti-diefstal cassettedeck voor de auto, die uit het dashboard kon worden gehaald; was de eerste met "Automatic Broadcast Sensor System" en automatische ruisonderdrukking; de eerste met 24 presets en de eerste polypropylene luidspreker cones. Door de jaren heen hebben de ingenieurs van KENWOOD tientallen nieuwe technologiën ontwikkeld die door anderen werden overgenomen.

KENWOOD Communications behoudt ook de positie van marktleider in portofoons, portable 2-weg radio's en (aangepaste) zendapparatuur. Bij het betreden van deze markt in 1975 werd KENWOOD Communications al snel bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, waarmee direct vraag werd gecreëerd en erkenning voor de professionele land-mobiele radio producten, onder meer bij bedrijven en overheidsinstanties. KENWOOD land-mobiele portables, portofoons en zendapparatuur worden wereldwijd erkend als de top-keuze, vooral door hulpverleners, en zijn een gewaardeerde en vertrouwde leverancier. Daarbij domineert KENWOOD de markt van zendapparatuur voor radio-amateurs al meer dan 30 jaar. KENWOOD amateur radioproducten zijn de eerste keuze voor bijvoorbeeld centrales van (vrijwillige) hulpverleners..

Vandaag de dag neemt KENWOOD het voortouw in het ontwikkelen van markt-gedreven producten en blijft één van de grootste fabrikanten van personal entertainment en communicatie-apparatuur ter wereld. Het is een centrale overtuiging bij KENWOOD om te blijven luisteren naar de markt en specifieke, hoogwaardige producten te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen van de consument.

Voor meer informatie:

Car en Home Audio   Communications  

JVCKENWOOD Europe B.V.
Rendementsweg 20 B-9
3641SL  Mijdrecht
The Netherlands
+31 (0) 297 - 519 900
info@nl.jvckenwood.com

 

JVCKENWOOD Europe B.V. - Benelux Branch.
Leuvensesteenweg 248-J
B-1800 Vilvoorde
België
+32 (0)2 757 90 60
comms@be.jvckenwood.com