Nederland

Algemene Informatie

Software / Firmware Updates

Via deze pagina blijft u up to date met de laatste software updates en nieuwe functies. Komt u vooral regelmatig terug, daar we deze informatie regelmatig bijwerken.

Gebruiksaanwijzingen

Via deze pagina zijn gebruiksaanwijzingen van KENWOOD producten vanaf 1999 tot nu gratis online te raadplegen of te downloaden als pdf. Indien het model dat u zoekt er niet tussen staat, dan is het wellicht nog in papieren vorm verkrijgbaar via de dienst na verkoop.

Service

Als een product toch niet naar behoren functioneert tijdens de garantieperiode, kan ons geauthoriseerde servicecenter het toestel beoordelen en repareren zodat het weer naar behoren werkt.

KENWOOD's Integratie-oplossingen

We bieden nu de perfecte oplossing om uw KENWOOD toestel passend te maken met speciaal ontworpen frames en adaptor-kabels die speciaal gemaakt zijn voor uw auto.

Catalogus

Bekijk onze catalogus op uw computer alsof u hem in uw handen had!
 

Eigen Nuttige Punten

Behalve de standaard in de kaart opgenomen nuttige punten, biedt KENWOOD de mogelijkheid om uw eigen nuttige punten toe te voegen.

Motorsport

Motorsport is een uitdagende tak van sport. KENWOOD gaat deze uitdaging samen met verschillende motorsport partners aan, om zo techieken te verfijnen en de ervaring nog beter te maken.