Nederland

Productondersteuning


Gebruiksaanwijzingen

gebruiikshandleidingen downloaden
Gebruiksaanwijzing kwijt? Op onze site staan alle gebruiksaanwijzingen, vanaf 1999 tot nu, gratis online. Is het product ouder of kun je het niet vinden neem dan contact op met ons geauthoriseerde servicecenter.

Software / firmware updates

software_updates
Veel van onze producten maken gebruik van interne software. Deze software wordt van tijd tot tijd aangepast of verbeterd. Via deze pagina blijft u up-to-date met de meest recente software updates en nieuwe functies.

Navigatiekaart update

kaart update
Bijna dagelijks wordt het wegennet aangepast en uitgebreid. Al deze wijzigingen hebben een impact op de route die het navigatiesysteem voor je uitstippelt. Om het navigatiesysteem optimaal te laten functioneren, is het verstandig de kaarten regelmatig te updaten, zodat het navigatiesysteem je de juiste aanwijzing kan geven om je bestemming te bereiken.

Service

Dienst na verkoop
Mocht je een probleem ondervinden met één van onze producten, dan kan je zowel binnen als buiten de garantieperiode, terecht bij ons geauthoriseerde servicecenter.

Integratie-oplossingen

integratie oplossingen
Voor het inbouwen van een autoradio heb je in een aantal gevallen extra kabels en adapters nodig. Wij hebben een breed assortiment inbouwframes, interfaces en  aansluitkabels om de radio naadloos te kunnen inbouwen.

Extra product informatie

Ondersteuningsinformatie
Op deze pagina hebben we alle informatie zoals: compatibiliteit met smartphones, audio- & videobestanden, USB, Bluetooth, beschikbare applicaties voor smartphone & computer samengevoegd.

Catalogi & brochures

Catalogi & brochures
Bekijk hier al onze brochures op uw computer, alsof u hem in uw handen heeft.

DAB+, de digitale opvolger van FM

DAB+ aanbod in Vlaanderen
Wil je meer weten over DAB+ en of het iets voor jouw is? Neem dan een kijkje op de site van www.dabplus.nl.

POI - Eigen nuttige punten

Eigen POI's
Vrijvertaald staat POI voor 'nuttige punten'. Dit zijn bijvoorbeeld: tankstations, hotels, restaurants, parkeerplaatsen, winkelcentra etc. Behalve de standaard punten, biedt KENWOOD de mogelijkheid om je eigen nuttige punten toe te voegen.