Nederland

DMX8021DABCAMPER
 • DMX8021DABCAMPER
 • DMX8021DABCAMPER

Extra afbeeldingen

DMX8021DABCAMPER

DMX8021DABS + 3-jarige licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app

Digitale Media AV-receiver met 7.0 inch WVGA scherm en uitgebreide draadloze smartphoneverbindingen, Bluetooth en digitale radio DAB+. Inclusief 3-jarig licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app. Kom nooit vast te zitten onder lage bruggen, smalle wegen of tunnels, de app houdt rekening met de ingestelde afmetingen en gewicht van je camper of caravan Bevat POI's voor camper en caravan, dynamische rijstrookbegeleiding, knooppuntbeeld, snelheidsbeperkingen, flitspaalwaarschuwingen, brandstofprijzen op je route en nog veel meer. Met de bijgeleverde QR-code kun je de applicatie downloaden, beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store, en vervolgens de 3-jarige licentie van 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' activeren.
 • Digital radio DAB+ ontvanger
 • Geschikt voor iPod & iPhone*
 • Voltijdse verbinding van 2 telefoons
 • Ondersteunt KENWOOD Remote App.
 • Ondersteunt KENWOOD Music Mix
 • Aantal equalizer banden
 • Ingebouwde Digital Sound Processor (DSP)
 • Digital Time Aligment (DTA)
 • Spectrum analyzer
 • Snelkoppelingen op startscherm veranderen
 • FM(RDS) + AM(MW/LW) ontvanger
 • Bluetooth-technologie geïntegreerd
 • WiFi geïntegreerd
 • Werkt met Apple CarPlay™ via USB

Belangrijkste Eigenschappen

7.0" WVGA capacitief aanraakscherm met scherpe, contrastrijke beelden, levendige kleuren en brede kijkhoek.
Ingebouwde Wifi voor makkelijke draadloze verbinding met een compatibele smartphone.
DAB+ tuner voor een ruis- en storingsvrije radio ontvangst en een kristalhelder digitaal stereogeluid.
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen. (Beschikbare functies zijn afhankelijk van de mobiele telefoon).
Ondersteunt CarPlay zowel draadloos (WiFi) als via USB-kabel
Ondersteunt Android Auto zowel draadloos (WiFi) als via USB-kabel
Ondersteunt draadloos 'Android Mirroring' voor het spiegelen van Android smartphonescherm, inclusief 2-weg aanraakbediening
Voorzien van 4 camera-ingangen die zorgen voor meer rijcomfort, flexibiliteit en veiligheid.
3 RCA uitgangskanalen (5,0V) (voor/achter/subwoofer)
Compatibel met Hi-Res Audio, dat een helderder en gedetailleerder geluid biedt dan standaard gecomprimeerde digitale audioformaten
Ultime geluidsbeeld is in te stellen doormiddel van de ingebouwde DSP en zijn DTA, 13-band EQ, X'over,...
High Speed type-C USB-poort. Kan tot 3.0A stroom leveren.
Korte behuizing (85 mm) voor eenvoudige installatie.
Inclusief 3-jarige licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app

 

DMX8021DABS - Premium Moniceiver 2023

 

3-jarige licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app

De applicatie Sygic GPS Navigation with Caravan Routing, compatibel met Android Auto & CarPlay, leidt je veilig naar je bestemming, zelfs zonder internetverbinding. Download elke kaart ter wereld en ontvang maandelijkse gedetailleerde kaartupdates. Kom nooit vast te zitten onder lage bruggen, smalle wegen of tunnels, de app houdt rekening met de ingestelde afmetingen en gewicht van je camper of caravan voor het bereken van de best mogelijke route. Met de actuele verkeersinformatie kun je vertragingen vermijden en de alternative routes volgen die de app voorstelt voor een vlotte aankomst op je camperparkeerplaats, camping of andere bestemming. Bevat voorgeladen POI's voor camper en caravan, dynamische rijstrookbegeleiding, knooppuntbeeld, snelheidsbeperkingen, flitspaalwaarschuwingen, brandstofprijzen en nog veel meer.
Met de bijgeleverde QR-code kun je de applicatie downloaden, beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store, en vervolgens de 3-jarige licentie van 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' activeren.

Sygic GPS Navigation with Caravan Routing

 


All in One The Ultimate Wired & Wireless Smartphone Integration

Apple Carplay home screen Android auto home screen Wireless mirroring for Android
- Apple CarPlay draadloos.
- Apple CarPlay via USB.
- Android Auto draadloos.
- Android Auto via USB.
- Android draadloos spiegelen.
 
Carplay badge

Apple CarPlay is een veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Praat simpelweg met Siri of gebruik het KENWOOD aanraakscherm om via Apple Maps routebeschrijvingen te ontvangen, telefoongesprekken te voeren, uw voicemail te beluisteren, tekstberichten of WhatsApp berichten te beluisteren/versturen of naar radio, podcast of muziekdiensten te luisteren, terwijl u ondertussen op de weg kunt blijven letten. Ondersteunt vanaf iOS-versie (iOS 12.0 en hoger) navigatie-apps van derden zoals Google Maps™ en Waze™. Ondersteunt CarPlay zowel draadloos als via een USB-kabel.

 
Android Auto Badge

Android Auto is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, zodat je zo min mogelijk wordt afgeleid en je op de weg kunt blijven concentreren. KENWOOD’s multimedia receivers combineren een intuïtieve spraakgestuurde interface met een groot touchscreen en superieure geluidskwaliteit, waardoor het de perfecte aanvulling is voor je leven in de auto. U kunt zelfs muziek van uw favoriete streamingdiensten zoals Pandora en Spotify beluisteren en bedienen. Navigeer naar waar je moet zijn met Google Maps of Waze. Ondersteunt Android Auto zowel draadloos als via een USB-kabel
Geschikte Android-telefoon met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app is nodig.

 
Android wireless miroring badge

Wireless Mirroring for Android is de draadloze oplossing om het schermbeeld van je Android-smartphone te spiegelen en te bedienen op het aanraakscherm van je KENWOOD multimedia receiver. Je kunt zo genieten van al je favoriete apps op een groot scherm in combinatie met een indrukwekkende geluidskwaliteit zonder enige hinderlijke aansluitkabel. (compatibele Android telefoon vereist).

 


Digitale radio DAB+

Digitale radio DAB+

DAB+, ook bekend als Digital Audio Broadcasting Plus, heeft als groot voordeel, zijn rijke, kristalheldere klank (vergelijkbaar met CD kwaliteit), zonder storingen of ruis op het signaal in vergelijking met de klassieke FM-radio. Daarnaast is het met DAB+ ook mogelijk om beeld (bijvoorbeeld het station logo of een albumcover) en tekst (bijvoorbeeld albumnaam, uitvoerder, tracktitel, ...) mee te sturen. Diverse zenders bieden meerdere themakanalen aan, die niet via FM te ontvangen zijn. Zenderkeuze maak je uit een alfabetische lijst na een eenmalige automatische lokale scan. U hoeft dus niet meer door de frequenties te gaan zoeken zoals op de FM-band.


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handenvrij bellen en audiostreaming

Dit KENWOOD-toestel is uitgerust met ingebouwde Bluetooth-technologie.
Handenvrij bellen met 2 telefoons: bellen en gebeld worden, met één druk op de knop schakel je tussen twee telefoons.
Music Mix - Hoge kwaliteit audiostreaming: Je kunt tot 5 Bluetooth-apparaten tegelijk koppelen aan de head-unit. Je kunt genieten van audiostreaming door de apparaten te wisselen tussen je vrienden en familie. Het apparaat ondersteunt spraakbesturing, zodat je acties kunt uitvoeren zonder je telefoon aan te raken. Je kunt gesprekken starten, muziek afspelen of andere taken uitvoeren door gewoon spraakopdrachten uit te spreken en je handen op het stuur te houden waar ze horen en je te concentreren op de weg voor je.


Sound Tuning Technologie

Digital Time Alignment 13-Band EQ 3-Way X'over
- Digital Time Alignment. - 13-Band Graphic Equalizer. - 3-Way X'over.
 

De in dit toestel ingebouwde Digital Signal Processor (DSP) is een microprocessor die geoptimaliseerd is voor het naadloos bewerken van grote (digitale) audio gegevensstromen. Een DSP is een krachtig hulpmiddel en biedt functies zoals ingangssignaalregeling, crossovers, egalisatie, tijduitlijning, luisterpositie, geluidseffecten en regeling van het uitgangsniveau. Deze tool helpt je een verbluffende geluidskwaliteit te bereiken door luisterruimte van je auto en het geluid van je luidsprekers en eventuele subwoofer(s) en versterker(s) op elkaar af te stemmen.

In tegenstelling tot de luidsprekers in een geluidsinstallatie thuis, kun je de positie van de luidsprekers in je voertuig niet verplaatsen. Deze beperking op de positionele relatie tussen de luidsprekers en de luisteraar zal vaak resulteren in een onnatuurlijk geluidsbeeld. Digital Time Alignment (DTA) stelt je in staat om de dichtstbijzijnde luidsprekers digitaal te vertragen zodat het geluid van elke luidspreker je oren op hetzelfde moment bereikt. Als resultaat zal het volledige geluidsbeeld naar de voor en boven het dashboard verschuiven en zo het beste stereobeeld en een ultime soundstage creeren.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.


4 camera inputs illustration

Tot 4 camera's aansluiten.

Dit KENWOOD multimedia model is voorzien van 3 camera-ingangen die zorgen voor meer rijcomfort, flexibiliteit en eiligheid. Met de 3 camera-ingangen kun je bijvoorbeeld een dashboardcamera (DRV-N520 apart verkrijgbaar) en een achteruitrijcamera (CMOS-230 apart verkrijgbaar) en een dodehoekcamera aansluiten. AV-IN kan ingesteld als een 4de camera-ingang met behulp van de aansluitkabel CA-C3AV (los verkrijgbaar). Als alternatief zijn dan andere configuraties ook mogelijk, waaronder de aansluiting van een naar voor gerichte camera en een achteruitrijcamera en 2 dodehoekcamera's. Omschakelen tussen camera's is mogelijk met behulp van bedieningselementen op het KENWOOD aanraakscherm en eventuele handmatige schakelaars.

 


Short Chassis Design

Model met kort chassis

Dit mechaless model heeft een kort chassis. De verminderde inbouwdiepte zorgt voor meer flexibiliteit in installatieopties in vergelijking met de modellen met de standaard inbouwdiepte.