Nederland

DMX129DAB
  • DMX129DAB
  • DMX129DAB
  • DMX129DAB
  • DMX129DAB

Extra afbeeldingen

DMX129DAB

6,8 'Mechless' AV-Receiver met DAB+ en Bluetooth. Ondersteund Android Mirroring via USB

De DMX129DAB is uitgerust met een kristalhelder scherm met een hoge contrastverhouding voor haarscherpe beelden en is voorzien van het gebruiksvriendelijk capacitief aanraakscherm. Het toestel ondersteunt Android USB Mirroring waarmee je je Android smartphone kunt weergeven en bedienen op het scherm van de head-unit en kun je genieten van al je favoriete apps met de indrukwekkende geluidskwaliteit van je KENWOOD receiver. Voordat je begint installeer je eerst de gratis app "Mirroring OB for KENWOOD" op je compatibele Android-smartphone, koppel deze met de DMX129DAB via Bluetooth en verbind je de twee met een USB-kabel. Liefhebbers van geluidskwaliteit zullen dol zijn op de DAB/DAB+ radio voor ruis- en storingsvrije ontvangst en zijn kristalheldere digitaal stereogeluid. Daarnaast ondersteunt de DMX129DAB het afspelen van verschillende soorten video- en muziekformaten.
  • Digital radio DAB+ ontvanger
  • Bluetooth-technologie geïntegreerd
  • Android USB Mirroring
  • Parkeerhulplijnen bij achterste camerabeeld
  • Aansluiting voor behoud van de originele stuurwielbediening

Belangrijkste Eigenschappen

6,8 "WVGA capacitief aanraakscherm met scherpe, contrastrijke beelden, levendige kleuren en een brede kijkhoek.
DAB+ tuner voor een ruis- en storingsvrije ontvangst en een kristalhelder digitaal stereogeluid.
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen. (Beschikbare functies zijn afhankelijk van de mobiele telefoon).
Ondersteunt Android USB Mirroring voor naadloze weergave en bediening van je smartphone op het grote scherm van de receiver.
Snelle USB type-A poort achteraan met een laadstroom tot 1,5 A
Ondersteund MP3-WMA-AAC-WAV-FLAC audio & MPEG1/2-MPEG4-H.264-MKV video bestanden.
Optimale geluidsinstellingen met de geïntegreerde DSP, DTA, 13-band EQ, ...
2 stereo (voor / achter) + subwoofer (mono) RCA lijnuitgangen (2,0V)
AV-ingang, video-uitgang en een achterrijcamera-ingang met parkeergeleidelijnen.
Toestel met geringe inbouwdiepte (75mm) voor een vereenvoudigde montage.

True Mirroring via USB illustration OB

True Mirroring via USB, met 2-weg Touch Control voor Android

Hiermee kun je het schermbeeld van je Android-smartphone weergeven en bedienen op het scherm van de receiver. Je kunt zo genieten van je favoriete apps op een groot scherm met een indrukwekkende geluidskwaliteit.

Voordat je begint, installeer je de gratis app "Mirroring OB for KENWOOD" op je smartphone en koppel je deze met de KENWOOD-receiver met een USB-kabel en Bluetooth.

*Klik hier voor meer informatie.


Digitale radio DAB+

Digitale radio DAB+

DAB+, ook bekend als Digital Audio Broadcasting Plus, heeft als groot voordeel, zijn rijke, kristalheldere klank (vergelijkbaar met CD kwaliteit), zonder storingen of ruis op het signaal in vergelijking met de klassieke FM-radio. Daarnaast is het met DAB+ ook mogelijk om beeld (bijvoorbeeld het station logo of een albumcover) en tekst (bijvoorbeeld albumnaam, uitvoerder, tracktitel, ...) mee te sturen. Diverse zenders bieden meerdere themakanalen aan, die niet via FM te ontvangen zijn. Zenderkeuze maak je uit een alfabetische lijst na een eenmalige automatische lokale scan. U hoeft dus niet meer door de frequenties te gaan zoeken zoals op de FM-band.


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handsfree bellen en audio streamen

Dit KENWOOD-toestel is uitgerust met ingebouwde Bluetooth-technologie.

Handsfree bellen zodat je kunt bellen en gebeld kunt worden. Audio streaming om muziek af te spelen, podcasts te beluisteren of andere audio-inhoud van je smartphone en dit alles zonder je telefoon fysiek vast te houden. Het toestel ondersteunt spraakopdrachten, zodat je acties kunt uitvoeren zonder je telefoon aan te raken en je handen op het stuur te houden waar ze horen en je te concentreren op de weg voor je.


13 Band Graphic EQ and Time Alignment

Optimale geluidsprestaties.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.


Rear camera view

Ingang voor een achteruitrijcamera.

Dit multimedia systeem is voorzien van een achteruitrijcamera ingang. Een achteruitrijcamera is een hulpmiddel voor bestuurders om tijdens het achteruitrijden te zien wat er zich achter het voertuig afspeelt. Telkens je de achteruitversnelling [R] inschakelt, zal het KENWOOD multimedia systeem automatisch overgaan naar het beeld van de achteruitrijcamera. Parkeerhulplijnen verschijnen op elk standaard achteruitrijcamera waardoor parkeren veiliger en gemakkelijker wordt. De CMOS-230 camera of CMOS-320 multi-view camera kunnen worden aangesloten (los verkrijgbaar).

 


Short Chassis Design

Model met kort chassis

Dit mechaless model heeft een kort chassis. De verminderde inbouwdiepte zorgt voor meer flexibiliteit in installatieopties in vergelijking met de modellen met de standaard inbouwdiepte.