Nederland

KMM-BT209
 • KMM-BT209
 • KMM-BT209

Extra afbeeldingen

KMM-BT209

Digitale media-ontvanger met Bluetooth-technologie voor handsfree bellen en muziek streamen.

KENWOOD autoradio blinken uit in design en gebruiksgemak. Luister naar je favorite radio zender of muziek opgeslagen op een USB stick. Ingebouwde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen, muziek streaming en de mogelijkheid om uw smartphone te gebruiken als een draadloze afstandsbediening. Omdat we KENWOOD zijn, is de geluidskwaliteit verzekerd dankzij onze vooruitstrevende technologieën zoals Digitale Time Alignment-functie en de13-bands grafische equalizer. Gebruik de RCA-aansluitingen om uw audiosysteem uit te breiden met onze versterkers en bijhorende luidsprekers en subwoofers voor een ultime geluidservaring.
 • Afneembaar voorpaneel
 • Voltijdse verbinding van 2 telefoons
 • Ondersteunt KENWOOD Remote App.
 • Ondersteunt KENWOOD Music Mix
 • Eenvoudige 3-band EQ modus
 • Ingebouwde Digital Sound Processor (DSP)
 • Digital Time Aligment (DTA)
 • Geïntegreerde Bluetooth-connectiviteit
 • Luidsprekertype en -formaat beheren
 • Receiver zonder CD/DVD loopwerk.
 • Korte behuizing
 • USB- en AUX-ingang in het voorpaneel
 • Aansluiting voor behoud van de originele stuurwielbediening

Belangrijkste Eigenschappen

Bluetooth-technologie voor veilig handenvrij bellen of streamen van muziek
Handenvrij functie schakelt automatisch tussen de 2 gekoppelde telefoons voor inkomende oproepen.
Tot 5 gelijktijdig gekoppelde BT audio-apparaat, kunnen elk om beurt hun muziekkeuze delen met de 'Music Mix' functie.
Maak van uw smartphone een afstandbediening met de 'KENWOOD Remote' applicatie.
MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC muziek weergave
Ultime geluidsbeeld is in te stellen doormiddel van de ingebouwde DSP en zijn DTA, 13-band EQ, X'over,...
1x RCA(cinch) lijnuitgang (achter/subwoofer (schakelbaar)) van 2,5V
Breed 1-regelig LCD-scherm met hoog contrast, brede kijkhoek en witte LED-achtergrondverlichting.
Taalkeuze gebruikersinterface: Engels, Russisch, Frans & Spaans.
Korte behuizing (100mm) voor eenvoudige installatie

 


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handenvrij bellen en draadloos audio streamen.

Deze KENWOOD receiver is voorzien van Bluetooth-technologie en maakt het rijden veel gemakkelijker en veiliger:
Mogelijkheid om 2 mobiele apparaten tegelijk te verbinden voor handenvrii gesprekken met breedband geluidskwaliteit.
Draadloos, hoge geluidskwaliteit muziek streamen (A2DP) vanop uw smartphone met zoekfunctie voor artiesten, albums en nummers (AVRCP) via spraakherkenning.
U kunt genieten van de favoriete muziek van vrienden en familie door op elk moment naadloos te wisselen tussen de maximaal 5 gelijktijdig gekoppelde mobiele apparaten met de Music Mix functie.


Smartphone KENWOOD Remote App

Bedien de KENWOOD receiver vanop uw smartphone met de KENWOOD Remote App

KENWOOD Remote is een applicatie die compatibele KENWOOD receivers via Bluetooth® verbindt en bedient als een draadloze afstandsbediening. Deze gratis applicatie kan de broninformatie van de KENWOOD receiver weergeven via de Bluetooth-verbinding op het scherm van de gekoppelde Android smartphone. Met de innovatieve gebarenbediening kunt u basisbedieningen zoals pauzeren, overslaan of herhalen, zoeken naar een specifiek nummer, album of artiest uit uw afspeellijst, eenvoudig uitvoeren door middel van vingergebaren op het scherm van de smartphone zonder naar uw telefoon te kijken tijdens het rijden. Audio-instellingen, zoals Time Alignment en Equalizer instellingen, kunnen eenvoudig worden ingesteld met behulp deze KENWOOD Remote app.
*Voor installatie-instructies en meer informatie, ga naar: https://www.kenwood.com/car/app/kenwood_remote/eng/


Technologie voor geluidsafstemming

Digital Time Alignment 13-Band EQ Drive EQ illustration
- Digital Time Alignment. - 13-Band Graphic Equalizer. - Drive EQ.
 

In tegenstelling tot de luidsprekers in een geluidsinstallatie thuis, kun je de positie van de luidsprekers in je voertuig niet verplaatsen. Deze beperking op de positionele relatie tussen de luidsprekers en de luisteraar zal vaak resulteren in een onnatuurlijk geluidsbeeld. Met de Digital Time Alignment (DTA) ben je in staat om de dichtstbijzijnde luidsprekers digitaal te vertragen en virtueel te verplaatsen zodat het geluid van elke luidspreker je oren op hetzelfde moment bereikt. Als resultaat zal het volledige geluidsbeeld naar de voor en bovenkant het dashboard verschuiven en zo een verbazingwekkend realistische soundstage te creëren.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.

Rijgeluiden (wind, resonantie, rolgeluiden,...) zijn de vijand van alle audiosystemen in voertuigen. De inherente frequenties van de rijgeluiden maskeren een breed bereik van het audiosignaal dat gevonden wordt in muziek en dit is de reden waarom KENWOOD ingenieurs Drive Equalizer hebben ontwikkeld. Drive EQ versterkt specifieke frequenties in het audiosignaal om de negatieve impact van de rijgeluiden te compenseren.


1 Preout

RCA voorversterkeruitgang met 2,5V uitgangsspanning

1 RCA voorversterkeruitgang (Achter/Subwoofer(instelbaar)) met een uitgangsspanning tot 2,5V. Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een heldere en krachtige geluidsweergave upgraden hun audiosysteem met een eindversterker. Deze laatste geven het audiosysteem een aanzienlijk betere geluidskwaliteit, dynamiek en muzikaliteit en tillen de luisterervaring naar ongekende niveaus.


1DIN Front USB and AUX Input

USB- en AUX-aansluitingen vooraan voor extra gemak

Dit model heeft een USB-interface en AUX-ingang op het voorpaneel voor extra gemak, waardoor het aansluiten van externe apparaten met USB- of AUX-ondersteuning eenvoudiger wordt. De USB-ingang stelt je niet alleen in staat om de op je compatibele mobiele apparaten opgeslagen muziek (zoals FLAC, MP3, WMA, ...) af te spelen, maar deze apparaten eventueel ook op te laden.


Vertical Alignment Display

Hoger contrast en bredere kijkhoek

Vertical Alignment Display's hebben een hogere contrastverhouding, meer beelddiepte en brede kijkhoeken onder alle lichtomstandigheden, inclusief direct zonlicht, in vergelijking met ander types van display's. Ook maakt een kleinere opening tussen LCD en frontglas het beeld nog beter leesbaar.


Short Chassis Design

Model met kort chassis

Het kort chassisontwerp zorgt voor meer flexibiliteit in installatieopties in vergelijking met de modellen met de standaard diepte.