Nederland

Informatie over het updatebestand voor de firmware.

Versie 13

Verbeteringen ten opzichte van de vorige versie.

(01.10.2015) Versie 13
Nu geschikt voor Tansporter T6, New Beetle, Tiguan (2015), Cady (2015)

(15.04.2015 Versie 11
Het probleem dat na 5 minuten de SWRC niet meer reageert is verholpen.

(27.11.2014) Versie 10
Turn-by-turn toegevoegd.
Navigatiepijlen verbeterd.
Afstand tot afslag verbeterd.
Audio pagina vebeterd.
Telefoon: naam- en nummer herkenning verbeterd.

Deze firmware is bedoeld voor en allen tijde te gebruiken in combinatie met het volgende model.

MODEL
CAW-KIMUN1

Deze firmware werkt alleen met de volgende modellen:

MODELS
DNX4250DAB * DNX7250DAB *
DNX4250BT *
DNX5250BT *
DNX525DAB *

* De software van de Kenwood unit moet 1.4.0 of hoger zijn.
Heeft het toestel een lagere systeem firmware, update de unit dan eerst.

Deze download site biedt gratis firmware upgrades voor de hierboven genoemde modellen. Deze upgrade is specifiek voor de genoemde Kenwood modellen.

Waarschuwing:

Deze software mag alleen worden geüpload naar de modellen waarvoor het bestemd is. Als deze software wordt geüpload naar een Kenwood apparaat,  anders dan het product waarvoor het is ontwikkeld, dan zou het apparaat defect kunnen raken.

Als de software upload mislukt, en de daaropvolgende pogingen uploads ook negatief uitpakken, dan zal het apparaat voor service aangeboden moeten worden aan Kenwood.

Software overeenkomst:
Door het downloaden, installeren of gebruiken van deze software, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de bepalingen en voorwaarden van de licentieovereenkomst. Lees deze overeenkomst.

Kenwood verleent u een beperkte, niet-exclusieve licentie om de software upgrade ("Software ") in binaire, uitvoerbare vorm te gebruiken in de normale werking van het toepasselijke Kenwood product. Titel, eigendomsrechten en intellectuele eigendomsrechten in en van de software blijven berusten bij Kenwood. Deze licentie is voor u persoonlijk en u mag kopieën van de software maken uitsluitend voor persoonlijk gebruik. U stemt ermee in dat deze licentie overeenkomst niet hoeft te worden ondertekend voor het van kracht worden.

De software wordt geleverd op ‘zoals het is’ basis zonder enige vorm van garantie - expliciet noch impliciet - met inbegrip van, zonder beperking, alle impliciete garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. Kenwood garandeert niet de prestaties van de software of dat de software voldoet aan uw eisen of het foutloos bedienen.

Procedure

Download de update van de site.
Pak het .ZIP bestand, dat u zojuist heeft gedownload, uit.
Kopieëer het 'uitgepakte' bestand naar een lege USB-stick.
Sluit de USB-opslag op de Kenwood unit aan.
Zet de unit op 'STANDBY'
Druk op 'Menu'
Druk op "Setup' (Inst.) om het instel menu weer te geven.
Druk op 'Software' om het software-informatiescherm weer te geven.
Druk op 'Update' (Bijwerken) om het updaten te starten.
Nadat het scherm "Update Completed" (Bijwerken voltooid) is weergegeven, verwijdert u de USB-opslag en start u het apparaat opnieuw.
Controleer of de firmwareversie is bijgewerkt door “De firmwareversie controleren” te raadplegen.  Als “Version 10” wordt weergegeven, is het updaten van de firmwareversie geslaagd.

Muziekbestanden mogen op de USB aanwezig blijven.
De update mag niet in een onderliggende map staan.
Als de naam van het bestand veranderd wordt, werkt de update niet meer.
De update kan niet worden uitgevoerd met andere opslagmedia.
Parkeer het voertuig op een veilige plek voordat u de update gaat uitvoeren. Laat de motor lopen om te voorkomen dat de accu leegraakt.
Zet de motor of de stroom van de Navigatie/Multimedia-ontvanger niet uit tijdens het bijwerken. De update kan niet correct worden uitgevoerd en de Navigatie/Multimedia-ontvanger kan onbruikbaar worden.