Nederland

DMX8020DABS
 • DMX8020DABS
 • DMX8020DABS
 • DMX8020DABS
 • DMX8020DABS
 • DMX8020DABS
 • DMX8020DABS
 • DMX8020DABS

Extra afbeeldingen

DMX8020DABS

7.0 'Mechless' AV-Receiver met DAB+ ontvanger & uitgebreide smartphone-connectiviteit via WiFi, USB & Bluetooth

 • Werkt draadloos met CarPlay™
 • Werkt met Apple CarPlay™ via USB
 • Ondersteunt draadloos Android Auto™
 • Ondersteunt Android Auto™ via USB
 • Werkt draadloos met Mirroring voor Android™
 • Android USB Mirroring
 • Digital radio DAB+ ontvanger
 • Snelkoppelingen op startscherm veranderen
 • Spectrum analyzer
 • Geschikt voor iPod & iPhone*
 • Bluetooth-technologie geïntegreerd
 • Voltijdse verbinding van 2 telefoons
 • Ondersteunt KENWOOD Remote App.
 • Ondersteunt KENWOOD Music Mix

Belangrijkste Eigenschappen

7.0" WVGA met capacitive aanraakscherm met een levendig en dynamisch detailweergave.
Draadloze smartphone-verbindingen voor het naadloos weergeven en bedienen van uw smartphone op het grote scherm van de KENWOOD AV-Receiver.
Geïntegreerde digital radio DAB+ ontvanger & analoge FM/AM ontvanger.
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.
Ondersteunt Apple CarPlay zowel draadloos (WiFi) als via USB-kabel
Ondersteunt Android Auto zowel draadloos (WiFi) als via USB-kabel
Ondersteunt Android Mirroring zowel draadloos als via USB voor het spiegelen van Android smartphonescherm.
Voorzien van 3 camera-ingangen die zorgen voor meer rijcomfort, flexibiliteit en veiligheid.
3 RCA hoog vermogen (5,0V) lijnuitgangen (voor- / achter- / subwoofer kanaal)
Ondersteunt hoge resolutie audiobestanden waaronder FLAC (192kHz/24bit)
Digitale geluidsprocessor (DSP), tijduitlijning (DTA) en 13-bands EQ voor het instellen van een optimale geluidsbeleving.
Uitgerust met 2 'High Speed' USB 2.0 poorten aan de achterkant van de Receiver.

 


Apple CarPlay.

Apple CarPlay™ Apple CarPlay is een veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Praat simpelweg met Siri of gebruik het aanraakscherm om via Apple Maps routebeschrijvingen te ontvangen, telefoongesprekken te voeren, uw voicemail te beluisteren, tekstberichten of WhatsApp berichten te beluisteren/versturen of naar muziek te luisteren, terwijl u ondertussen op de weg kunt blijven letten. Met de nieuwste iOS-versie (iOS 12.0 en hoger) worden navigatie-apps van andere leveranciers, zoals Google Maps™ en Waze™, ook ondersteund. Deze KENWOOD multimedia-ontvanger met ingebouwde Wi-Fi ondersteund Apple CarPlay nu ook draadloos (Geschikte iPhone vereist).
Voor meer details over compatibiliteit, raadpleeg: www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay

Apple-CarPlay_Home-screen CarPlay-Navigation-screen CarPlay_Phone-screen CarPLay_Music-screen
Home Navigatie Telefoon Muziek

 

 


Android Auto.

Android Auto is ontworpen met het oog op veiligheid zodat u uw Android phone op een veilige manier kan gebruiken in een voertuig. De multimedia-ontvangers van KENWOOD combineren een intuïtieve spraakgestuurde interface met een groot touchscreen en superieure geluidskwaliteit, waardoor het de perfecte aanvulling is op uw leven in de auto. U kunt zelfs naar muziek luisteren en deze bedienen vanaf uw favoriete streamingdiensten zoals Pandora en Spotify. Navigeer naar waar u wilt met Google Maps of Waze. Deze KENWOOD multimedia-ontvanger met ingebouwde Wi-Fi ondersteund Android Auto ook draadloos (compatibele Android telefoon vereist)
Voor meer details over compatibiliteit, raadpleeg: www.android.com/auto/

AndroidAuto_Home-screen AndroidAuto_Navigation-screen AndroidAuto_Phone-screen AndroidAuto_Spotify-screen
Home Navigatie Telefoon Muziek

 

 


Draadloos & USB mirroring voor Android

Wireless mirroring for android USB mirroring for Android
Draadloos mirroring voor Android. USB mirroring voor Android.
 

Wireless Mirroring voor Android is oplossing om uw Andoird-smartphone apps af te beelden en te gebruiken op het groot scherm van uw KENWOOD receivers zonder enige kabelverbinding tussen de twee apparaten. Deze oplossing is enkel beschikbaar bij gebruik van geschikte Android-smartphones. Sommige kenmerken en/of applicaties zijn niet beschikbaar in alle landen.

Met USB Mirroring voor Android kan u met behulp van een USB verbinding uw Android-smartphone via USB op het scherm van uw KENWOOD receiver weergeven en bedienen. U kunt genieten van uw favoriete app's op het groot scherm van uw KENWOOD multimedia-receiver en zijn indrukwekkende geluidskwaliteit. Voordat u de 'Mirroring' gaat gebruiken, installeert u eerst de gratis app “Mirroring for KENWOOD” op uw Android-smartphone en verbindt u deze via Bluetooth en een USB-kabel met de KENWOOD receiver.

 


High-resolution audio illustration

High-Resolution Audio

Audio met hoge resolutie is hoogwaardig geluid dat de CD-norm overtreft. Alle details van uw favoriete muziek komen schitterend tot hun recht. Met ultrahoge en lage frequenties wordt u meegevoerd in een rijke en hoogwaardige sonische wereld.

 


3 camera inputs illustration

Drie camera aansluitingen.

Om nog slimmer, gemakkelijker, flexibeler en veiliger te rijden, zijn de receivers voorzien van 3 camera-ingangen. Met 3 camera-ingangen kunt u een camera aan de voorzijde,bijvoorbeeld de KENWOOD CMOS-320 (afzonderlijk verkocht), en een camera aan de achterzijde aansluiten. De 3 camera-ingangen ondersteunen ook diverse andere configuraties, zoals de aansluiting van 2 dodehoekcamera's en een achteruitrijcamera. Met de bedieningselementen op het scherm kunt de nodige instellingen doen en kan u van camerabeelden wisselen. De AV-ingang kan omgezet worden als derde camera ingang.

 


Sound Tuning technologieën

Sound-Quality_Position-DTA Audio-Quality_13-Band-EQ
Digital Time Alignment. 13-band Graphic Equalizer.
 

Digital Time Alignment De geluiden afkomsting vanuit de verschillende luidsprekerslocaties in uw voertuig worden op digitaal wijze zodanig op elkaar afgestemd dat ze allemaal op precies hetzelfde moment aan uw oor toekomen.

13-band Graphic Equalizer geeft u de mogelijkheid om geavanceerde geluidseigenschappen te verfijnen om een professionele geluidskwaliteit in uw auto te bereiken. Hiermee kunt u parameters zoals Q-factor, filterhelling, frequentie en versterking op 14 punten afzonderlijk instellen (gemeenschappelijk: 9 / voor: 2 / achter: 2 / subwoofer: 1). Met aanpassingen zoals hoge en lage doorfilters kan een realistischer geluid worden geleverd.