Nederland

DMX125DAB
  • DMX125DAB
  • DMX125DAB
  • DMX125DAB
  • DMX125DAB
  • DMX125DAB

Extra afbeeldingen

DMX125DAB

6,8 'Mechless' AV-Receiver met DAB+ en Bluetooth. Ondersteund Android Mirroring via USB

  • Android USB Mirroring
  • Hoge resolutie VGA scherm
  • Digital radio DAB+ ontvanger
  • Bluetooth-technologie geïntegreerd
  • Aansluiting voor behoud van de originele stuurwielbediening

Belangrijkste Eigenschappen

Capacitief 6,8" WVGA aanraakscherm.
Ondersteunt 'USB Mirroring for Android' voor weergave en besturing van uw Android smartphone-apps op het Receiver scherm.
Optimale geluidsinstellingen met de geïntegreerde DSP, X'over, DTA, 13-band EQ, ...
Geïntegreerde digital radio DAB+ ontvanger voor storingsvrij radio-ontvangst.
3 RCA (2,0V) lijnuitgangen (voor / achter + subwoofer kanaal)
AV-ingang of camera-ingang (schakelbaar) / AV-uitgang
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.
High Speed USB 2.0 poort achteraan op de receiver. Max 1A laadstroom.
Speelt MP3, WMA, AAC, WAV & FLAC audiobestanden.
Speelt MPEG1/2 & MPEG4, H.264, WMV & MKV videobestanden.
Toestel met geringe (75mm) inbouwdiepte voor een vereenvoudigde installatie

True Mirroring via USB illustration OB

True Mirroring via USB, met 2-weg Touch Control voor Android

Hiermee kun je het schermbeeld van je Android-smartphone weergeven en bedienen op het scherm van de receiver. Je kunt zo genieten van je favoriete apps op een groot scherm met een indrukwekkende geluidskwaliteit.

Voordat je begint, installeer je de gratis app "Mirroring OB for KENWOOD" op je smartphone en koppel je deze met de KENWOOD-receiver met een USB-kabel en Bluetooth.

*Klik hier voor meer informatie.


Digitale radio DAB+

Digitale radio DAB+

DAB+, ook bekend als Digital Audio Broadcasting Plus, heeft als groot voordeel, zijn rijke, kristalheldere klank (vergelijkbaar met CD kwaliteit), zonder storingen of ruis op het signaal in vergelijking met de klassieke FM-radio. Daarnaast is het met DAB+ ook mogelijk om beeld (bijvoorbeeld het station logo of een albumcover) en tekst (bijvoorbeeld albumnaam, uitvoerder, tracktitel, ...) mee te sturen. Diverse zenders bieden meerdere themakanalen aan, die niet via FM te ontvangen zijn. Zenderkeuze maak je uit een alfabetische lijst na een eenmalige automatische lokale scan. U hoeft dus niet meer door de frequenties te gaan zoeken zoals op de FM-band.


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handvrij bellen en audio streamen

Dit KENWOOD-toestel is uitgerust met ingebouwde Bluetooth-technologie.

Handenvrij bellen zodat je kunt bellen en gebeld kunt worden. Audio streaming om muziek af te spelen, podcasts te beluisteren of andere audio-inhoud van je smartphone en dit alles zonder je telefoon fysiek vast te houden. Het toestel ondersteunt spraakopdrachten, zodat je acties kunt uitvoeren zonder je telefoon aan te raken en je handen op het stuur te houden waar ze horen en je te concentreren op de weg voor je.


13 Band Graphic EQ and Time Alignment

Optimale geluidsprestaties.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.


Rear camera view

Ingang voor een achteruitrijcamera.

Dit multimedia systeem is voorzien van een achteruitrijcamera ingang. Een achteruitrijcamera is een hulpmiddel voor bestuurders om tijdens het achteruitrijden te zien wat er zich achter het voertuig afspeelt. Telkens je de achteruitversnelling [R] inschakelt, zal het KENWOOD multimedia systeem automatisch overgaan naar het beeld van de achteruitrijcamera. Parkeerhulplijnen verschijnen op elk standaard achteruitrijcamera waardoor parkeren veiliger en gemakkelijker wordt. De CMOS-230 camera of CMOS-320 multi-view camera kunnen worden aangesloten (los verkrijgbaar).

 


Short Chassis Design

Model met kort chassis

Dit mechaless model heeft een kort chassis. De verminderde inbouwdiepte zorgt voor meer flexibiliteit in installatieopties in vergelijking met de modellen met de standaard inbouwdiepte.