Nederland

KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B

Extra afbeeldingen

KR-W8000SCD-BNieuw

SMART Hi-Fi CD Receiver

De KR-W8000SCD is een praktische alles-in-één oplossing die alle voordelen van een compleet hifi-systeem combineert in een strak vormgegeven behuizing. Met een volledig assortiment moderne bronnen en aansluitmogelijkheden, wordt de slimme CD-receiver aanbevolen als het perfecte stereo controlecentrum voor hifi-fans. Er is zelfs een geïntegreerde digitale versterker met DSP-technologie en 2x 30W RMS vermogen aan boord, waardoor de KR-W8000SCD een krachtige geluidsspeler is voor HiFi-luidsprekers. Naast de enorme luidsprekerterminals maken analoge en digitale ingangen (optisch/coaxiaal) de aansluiting van een grote verscheidenheid aan spelers mogelijk, zoals tv-ontvangers of gameconsoles. Als je de aangesloten speakers wilt uitbreiden in het diepe basbereik, vind je een woofer uitgang voor een actieve subwoofer. Voor vinyl liefhebbers biedt de phono-ingang (MM) de mogelijkheid om direct een draaitafel aan te sluiten. De slimme ontvanger ondersteunt ook draadloze standaarden zoals Bluetooth-audiostreaming of netwerkdiensten zoals Spotify of Deezer, die net als de geïntegreerde internetradio en podcastspeler hun gegevens via WiFi van het internet halen.

Slimme entertainment-allrounder

Als veelzijdige alles-in-één CD-receiver is de KR-W8000SCD ontworpen om internetradio, podcasts, Spotify en Deezer via WLAN en vanaf smartphones of tablets via Bluetooth te streamen, maar ook om CD's af te spelen en DAB+ radioprogramma's te ontvangen.

Gemakkelijk te bedienen en groot display

Naast de meegeleverde IR-afstandsbediening kan de Smart HiFi CD-receiver nog comfortabeler via de smartphone worden bediend. Hiervoor moet de OKTIV- of UNDOK-app op de mobiele telefoon zijn geïnstalleerd en via WLAN met de CD-receiver zijn verbonden. Het hoofdmenu van de KR-W8000SCD verschijnt nu op het display van de smartphone en alle functies kunnen gemakkelijk via de mobiele telefoon worden bediend. Het grote TFT-kleurendisplay op de CD-receiver toont duidelijk alle instellingen, informatie over de geselecteerde bron, titel, album, artiest, zenderlogo's of diavoorstellingen in uitstekende resolutie.

Digitale versterker met DSP

De geïntegreerde digitale versterker met DSP-technologie heeft een uitgangsvermogen van 2 x 30 Watt en maakt van de slimme CD-receiver een krachtige speler voor HiFi-luidsprekers. Als je het basbereik wilt uitbreiden, is er een wooferuitgang voor het aansluiten van een actieve subwoofer. Voor geluidsoptimalisatie zijn tien voorgeprogrammeerde equalizer-curven en een geluidsgeheugen, voor het individueel aanpassen van lage en hoge tonen, beschikbaar.

Diverse aansluitmogelijkheden

Naast de solide luidsprekerterminals maken analoge en digitale ingangen (optisch/coaxiaal) de aansluiting van verschillende spelers zoals tv-ontvangers of gameconsoles mogelijk. Voor vinylliefhebbers biedt de phono-ingang (MM) de mogelijkheid om direct een platenspeler aan te sluiten. Via de USB-poort aan de voorkant kunnen USB-opslagmedia met MP3-bestanden worden afgespeeld.


Belangrijkste Eigenschappen

3,2" TFT kleuren scherm
2 x 30W RMS / Versterker met DSP
Aluminium frontpaneel met twee draaiknoppen
Internetradio / Podcasts via WiFi / Spotify Connect / Spotify HiFi / Deezer
DAB+ en FM RDS Ontvanger
BLUETOOTH Audiostreaming (A2DP)
CD-drive voor audio-CD's, MP3- en WMA-bestanden
USB (FAT16 / FAT32 ondersteund muziek formaat: MP3)
Analoge lijningang / phono-ingang (MM) / 2 x Digital In (optisch / coaxiaal) voor tv, receiver of andere bronnen
Analoge lijnuitgang / digitale uitgang (optisch / coaxiaal) / subwoofer uitgang
3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting
Vaste luidspreker aansluitingen
Bedienbaar via smartphone-app UNDOK / OKTIV
Afstandsbediening meegeleverd