Nederland

DRV-A700W
 • DRV-A700W
 • DRV-A700W
 • DRV-A700W
 • DRV-A700W
 • DRV-A700W
 • DRV-A700W

Extra afbeeldingen

DRV-A700W

Wide Quad HD DashCam met Wireless Link, GPS & G-sensor - RearCam-input

De DRV-A700W is een dashcam met ongekende mogelijkheden. Zijn Wide Quad HD-camera icm HDR en een polarisatiefilter zorgen voor een superieure beeldkwaliteit, ongeacht de lichtomstandigheden. Opnames inclusief GPS data kunnen bekeken of doorgestuurd worden naar een gekoppelde smartphone. De Smart Parking Mode maakt gebruik van de geïntegreerde G-Senor om automatisch opnames te maken in geval van nood.
 • Cameravoet met magnetische snelkoppeling
 • G-Sensor gevoeligheid
 • Ingebouwde GPS
 • High Dynamic Range (HDR)
 • Draadloze LAN & App Link
 • Achteruit camera voorbereid / 2 kanaals opname

Belangrijkste Eigenschappen

Ingebouwde Wifi om opgenomen beelden op je telefoon te kunnen bekijken en doorsturen
3-assige G-Sensor om bewegingshoek en versnellingsinformatie te verzamelen
GPS-Sensor om locatie en tijdstip van de opname te kunnen verzamelen.
F1.8 gevoelige lens met 154°(diagonaal) brede kijkhoek
Polarisatie filter meegeleverd
Quad HD opnames (2560 x 1440px)
Micro SDHC/SDXC card slot (8 ~ 256GB), 16GB card included
Achteruit Camera ingang / 2 kanaals opname
Gratis apps voor PC en smartphone (IOS & Android) beschikbaar
Montagebeugel met snelkoppeling.
Parkeermodus

 

3.7 Megapixel Wide Quad HD resolutie:

Met hun 3.7 megapixel CMOS sensor gaan de DRV-A700W en de DRV-A501W opnames maken met Wide Quad HD resolutie aan 30 beelden/sec (30fps). 2560x1440px (WQHD) is 1,8 keer meer dan Full HD resolutie. Dit resulteert in niet alleen filmpjes met haarscherpe kwaliteit maar ook mooie foto's van 16 Megapixels.

 

Draadloos Smartphone Link (Draadloze LAN):

De 'KENWOOD DASH CAM MANAGER ' applicatie geeft u de mogelijkheid om vanaf uw smartphone de menu-instellingen te bekijken een aan te passen, actuele beelden, opgeslagen video's of foto's bekijken van de draadloos gekoppelde DashCam. Als u de video en/of videobestanden opslaat op uw smartphone kunt u de beelden bekijken met kaartweergave van Google Maps inclusief GPS informatie (zoals snelheid, rijrichting, ....). U kunt de beelden bewerken en delen met uw sociale media. KENWOOD DASH CAM MANAGER voor uw smartphone is beschikbaar op de App Store (iOS) of Google Play (Android).

 

HDR (High Dynamic Range):

Deze camera gebruikt 30 beelden per seconde om een video opname te vormen. Met de HDR techniek ga je deze 30 beelden per seconde opnemen met verschillende belichtingen en combineer je deze om de contrastverhouding te verbeteren. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld bij het in en uit rijden van een tunnel een optimaal belichte opname waarbij de helderheid veel hoger is , het contrast is intenser.
screenshot_Kenwood-Garmin_Select_DNX7230DAB

 

3-axis G-Sensor en GPS ontvanger:

Dankzij de 3-assige gyroscopische sensor (G-sensor) kan je dashcam fysieke bewegingen registreren, bijvoorbeeld wanneer je plotseling remt of bij een ongeval/impact. De opgenomen beelden worden in dat geval in een afzonderlijke folder opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven kunnen worden.
Tijdens het rijden werken er bepaalde fysieke krachten in op je camera. Deze G-sensor gegevens (kracht, richting,..) worden samen met de gegevens van de ingebouwde GPS ontvanger (coordinaten, snelheid, datum & tijd, ...) verwerkt in de video opname en opgeslagen. Met 'KENWOOD VIDEO PLAYER' kunt U op een kaart (Google Maps) zien waar en wanneer de opnames hebben plaats gehad en welke rijrichting, snelheid, kracht, ... er op dat moment van toepassing waren.
3-axis G Sensor & GPS receiver

 

Slimme parkeermodus:

Gebruik je dashcams als parkeerbeveiliging. Terwijl je auto geparkeerd staat en de 3-G sensor een fysieke beweging van je voertuig detecteerd, start de camera een opname van 30 seconden en keert vervolgens terug naar de standbymodus. Ook hier worden de opgenomen beelden apart opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven worden.
De aansluitingskit voor een permanente stroomvoorziening te beschikken is standaard meegeleverd.
Smart Parking Mode

 

Super Capacitor (Backup Battery):

  De ingebouwde 'super capacitor' zorgt ervoor dat bij een stroomonderbreking de DashCam de lopende video opname correct afsluit en opslaat voor de camera zichzelf volledig uitschakeld. Super Capacitor

 

Verstelbare lenshoek:

De cameralens van de DRV-A700W kan verticaal bijgesteld worden (-90° ~ 40°) voor een optimale flexibiliteit en geeft een perfect zicht ongeacht de hellingshoek van de voorruit.. Adjustable Lens Angle

 

Meegeleverde polarisatie filter — Vermindert de reflectie op de voorruit —

Meegeleverd met de DRV-A700W/ DRV-A601W/ DRV-A501W is een polarisatie filter. Een polarisatie filter bestaat uit twee delen, een deel dat je op de schroefdraad van de lens draait en een draairing. Door aan de draairing te draaien kan je de invalshoek van licht aanpassen. Hiermee verminder je storende reflecties op je voorruit. 2-Ways to Mount

 

Front & Rear 2 Camera Recording:

Door de optionele achteruitrijcamera KCA-R100 aan te sluiten op de DRV-A700W of de DRV-A501W kun je gelijktijdig een opname maken van wat er voor en achter de auto gebeurt gaande bumperklevers tot aanrijdingen tegen voor of achterkant van je auto in de slimme parkeermodus. De KCA-R100 heeft een lens met een grote kijkhoek van 161° die 180° verticaal kan gedraaid worden. Wanneer de KCA-R100 wordt aangesloten op de DRV-A700W of de DRV-A501W zullen deze opnames maken met 2 verschillende videobestanden in Full HD resolutie.
Front-and-rear-camera-recording.png

 

16GB MicroSD kaart meegeleverd:

16GB Class-10 microSDXC Flash geheugen kaart meegeleverd.