Nederland

DRV-A301W
  • DRV-A301W
  • DRV-A301W
  • DRV-A301W
  • DRV-A301W

Extra afbeeldingen

DRV-A301W

Full HD DashCam met geïntegreerde 2.7" LCD, Wireless Link, GPS & G-sensor

DashCam met 2 megapixel 'Full HD' resolutie • 2.7" kleurenscherm • Draadloze LAN verbinding met smartphone • GPS • G-sensor • Uitbreidbaar naar slimme parkeermodus • Zuignap of zelfklevende montagebeugel met magnetische snelkoppeling • Incl 16GB microSD kaart •

  • LCD scherm
  • G-Sensor gevoeligheid
  • Ingebouwde GPS
  • High Dynamic Range (HDR)
  • Draadloze LAN & App Link
  • Cameravoet met magnetische snelkoppeling

Belangrijkste Eigenschappen

2.7" breedbeeld kleuren TFT LCD scherm
Ingebouwde Wifi om opgenomen beelden op je telefoon te kunnen bekijken en doorsturen
3-assige G-Sensor om bewegingshoek en versnellingsinformatie te verzamelen
GPS-Sensor om locatie en tijdstip van de opname te kunnen verzamelen.
F1.8 heldere lens met brede 136°(diagonaal) kijkhoek
Full HD opnames (1920 x 1080px @ 30fps) voor gedetailleerde videos.
Micro SDHC/SDXC card slot (8 ~ 256GB), 16GB card included
Gratis apps voor PC en smartphone (IOS & Android) beschikbaar
Montagebeugel met snelkoppeling.
Parkeermodus met optionele installatiekit

 

2.7” Kleuren LCD scherm:

Deze compacte DashCam heeft een helder en duidelijk 2.7″ breedbeeld LED kleurenscherm voor meer bedieningsgemak. Op het beeldscherm kunt u de menu's bekijken, instellingen aanpassen, de opname's bekijken en verwerken.

 

2-Megapixel Full HD resolutie:

DRV-A301W/A201 maken Full HD, 2 megapixels (1920x1080px) video opnames (@ 30fps. Hierdoor krijg je zeer hoge kwaliteit beeldenopnames en worden details zoals nummerplaten en verkeersborden haarscherp weergegeven.

 

Draadloos Smartphone Link (Draadloze LAN):

De 'KENWOOD DASH CAM MANAGER ' applicatie geeft u de mogelijkheid om vanaf uw smartphone de menu-instellingen te bekijken een aan te passen, actuele beelden, opgeslagen video's of foto's bekijken van de draadloos gekoppelde DashCam. Als u de video en/of videobestanden opslaat op uw smartphone kunt u de beelden bekijken met kaartweergave van Google Maps inclusief GPS informatie (zoals snelheid, rijrichting, ....). U kunt de beelden bewerken en delen met uw sociale media. KENWOOD DASH CAM MANAGER voor uw smartphone is beschikbaar op de App Store (iOS) of Google Play (Android).

 

HDR (High Dynamic Range):

Deze camera gebruikt 30 beelden per seconde om een video opname te vormen. Met de HDR techniek ga je deze 30 beelden per seconde opnemen met verschillende belichtingen en combineer je deze om de contrastverhouding te verbeteren. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld bij het in en uit rijden van een tunnel een optimaal belichte opname waarbij de helderheid veel hoger is , het contrast is intenser.
screenshot_Kenwood-Garmin_Select_DNX7230DAB

 

3-axis G-Sensor en GPS ontvanger:

Dankzij de 3-assige gyroscopische sensor (G-sensor) kan je dashcam fysieke bewegingen registreren, bijvoorbeeld wanneer je plotseling remt of bij een ongeval/impact. De opgenomen beelden worden in dat geval in een afzonderlijke folder opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven kunnen worden.
Tijdens het rijden werken er bepaalde fysieke krachten in op je camera. Deze G-sensor gegevens (kracht, richting,..) worden samen met de gegevens van de ingebouwde GPS ontvanger (coordinaten, snelheid, datum & tijd, ...) verwerkt in de video opname en opgeslagen. Met 'KENWOOD VIDEO PLAYER' kunt U op een kaart (Google Maps) zien waar en wanneer de opnames hebben plaats gehad en welke rijrichting, snelheid, kracht, ... er op dat moment van toepassing waren.
3-axis G Sensor & GPS receiver

 

Slimme parkeermodus:

Gebruik je dashcams als parkeerbeveiliging. Terwijl je auto geparkeerd staat en de 3-G sensor een fysieke beweging van je voertuig detecteerd, start de camera een opname van 30 seconden en keert vervolgens terug naar de standbymodus. Ook hier worden de opgenomen beelden apart opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven worden.
De optionele aansluitingskit CA-DR1030 is noodzakelijk om over een permanente stroomvoorziening te beschikken.
Smart Parking Mode

 

Super Capacitor (Backup Battery):

  De ingebouwde 'super capacitor' zorgt ervoor dat bij een stroomonderbreking de DashCam de lopende video opname correct afsluit en opslaat voor de camera zichzelf volledig uitschakeld. Super Capacitor

 

2 systeems montagebeugel:

  Een zuignap en zelklevende bevestigingsbeugel worden meegeleverd. De zuignap geeft u meer vrijheid om de bevestigingsbeugel eenvoudig te plaatsen en verwijderen daar waar de zelfklevende voor een meer solide bevesting zorgt. 2-Ways to Mount

 

Magnetische snelkoppeling:

Het nieuwe, super handige, magnetische bevestigingsmechanisme zorgt er voor dat uw met één hand de DashCam kunt plaatsen en verwijderen. De bedrading zit aangesloten op de bevestingsbeugel op de voorruit! Je (ont)koppelt dus enkel de camera zonder de bedrading nog eens extra te moeten afkoppelen. 2-Ways to Mount

 

16GB MicroSD kaart meegeleverd:

16GB Class-10 microSDXC Flash geheugen kaart meegeleverd.