Nederland

KDC-BT450DAB
 • KDC-BT450DAB
 • KDC-BT450DAB

Extra afbeeldingen

KDC-BT450DAB

DAB+ autoradio/CD/USB met Bluetooth en rode toetsverlichting. Ondersteund Spotify & KENWOOD Remote App.

Liefhebbers van geluidskwaliteit zullen genieten van de CD / USB-afspeelondersteuning van verschillende soorten muziekformaten, inclusief compatibiliteit met FLAC-bestanden. Digital Radio DAB + kan veel meer stations bevatten en alle stations kunnen worden geleverd met een veel hogere audiokwaliteit dan op FM. Ingebouwde Bluetooth voor handsfree bellen en muziek streamen, evenals de mogelijkheid om uw smartphone te gebruiken als een draadloze afstandsbediening. Eenvoudige geluidsaanpassing is ook beschikbaar met de ingebouwde 13-bands EQ en Digital Time Alignment.
 • Digital radio DAB+ ontvanger
 • Afneembaar voorpaneel
 • Voltijdse verbinding van 2 telefoons
 • Ondersteunt KENWOOD Remote App.
 • Ondersteunt KENWOOD Music Mix
 • Ingebouwde Digital Sound Processor (DSP)
 • Digital Time Aligment (DTA)
 • Geïntegreerde Bluetooth-connectiviteit
 • Luidsprekertype en -formaat beheren
 • USB- en AUX-ingang in het voorpaneel
 • Aansluiting voor behoud van de originele stuurwielbediening

Belangrijkste Eigenschappen

Gëintegreerde DAB+ radio levert u een breed scala aan digitale zenders met kristalheldere kwaliteit
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.
AUX & USB aansluiting vooraan met beschermklepje
Geschikt voor het afspelen van MP3, WMA, WAV & FLAC audiobestanden.
Voorbereid voor KENWOOD Remote app.
Optimale geluidsinstellingen met de ingebouwde DSP, X'over, DTA, 13-band EQ, ...
1 RCA lijnuitgang (2,5V) voor achterluidsprekers of subwoofer(schakelbaar)
Rode toetsverlichting en witte display verlichting
Taalkeuze gebruikersinterface: Engels, Russisch, Frans & Spaans.
Originele stuurwielbediening kan worden aangesloten (extra kabel kan noodzakelijk zijn)

 


Digitale radio DAB+

Digitale radio DAB+

DAB+, ook bekend als Digital Audio Broadcasting Plus, heeft als groot voordeel, zijn rijke, kristalheldere klank (vergelijkbaar met CD kwaliteit), zonder storingen of ruis op het signaal in vergelijking met de klassieke FM-radio. Daarnaast is het met DAB+ ook mogelijk om beeld (bijvoorbeeld het station logo of een albumcover) en tekst (bijvoorbeeld albumnaam, uitvoerder, tracktitel, ...) mee te sturen. Diverse zenders bieden meerdere themakanalen aan, die niet via FM te ontvangen zijn. Zenderkeuze maak je uit een alfabetische lijst na een eenmalige automatische lokale scan. U hoeft dus niet meer door de frequenties te gaan zoeken zoals op de FM-band.


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handenvrij bellen en draadloos audio streamen.

Deze KENWOOD receiver is voorzien van Bluetooth-technologie en maakt het rijden veel gemakkelijker en veiliger:
Mogelijkheid om 2 mobiele apparaten tegelijk te verbinden voor handenvrii gesprekken met breedband geluidskwaliteit.
Draadloos, hoge geluidskwaliteit muziek streamen (A2DP) vanop uw smartphone met zoekfunctie voor artiesten, albums en nummers (AVRCP) via spraakherkenning.
U kunt genieten van de favoriete muziek van vrienden en familie door op elk moment naadloos te wisselen tussen de maximaal 5 gelijktijdig gekoppelde mobiele apparaten met de Music Mix functie.


Smartphone KENWOOD Remote App

Bedien de KENWOOD receiver vanop uw smartphone met de KENWOOD Remote App

KENWOOD Remote is een applicatie die compatibele KENWOOD receivers via Bluetooth® verbindt en bedient als een draadloze afstandsbediening. Deze gratis applicatie kan de broninformatie van de KENWOOD receiver weergeven via de Bluetooth-verbinding op het scherm van de gekoppelde Android smartphone. Met de innovatieve gebarenbediening kunt u basisbedieningen zoals pauzeren, overslaan of herhalen, zoeken naar een specifiek nummer, album of artiest uit uw afspeellijst, eenvoudig uitvoeren door middel van vingergebaren op het scherm van de smartphone zonder naar uw telefoon te kijken tijdens het rijden. Audio-instellingen, zoals Time Alignment en Equalizer instellingen, kunnen eenvoudig worden ingesteld met behulp deze KENWOOD Remote app.
*Voor installatie-instructies en meer informatie, ga naar: https://www.kenwood.com/car/app/kenwood_remote/eng/


Technologie voor geluidsafstemming

Digital Time Alignment 13-Band EQ Drive EQ illustration
- Digital Time Alignment. - 13-Band Graphic Equalizer. - Drive EQ.
 

In tegenstelling tot de luidsprekers in een geluidsinstallatie thuis, kun je de positie van de luidsprekers in je voertuig niet verplaatsen. Deze beperking op de positionele relatie tussen de luidsprekers en de luisteraar zal vaak resulteren in een onnatuurlijk geluidsbeeld. Met de Digital Time Alignment (DTA) ben je in staat om de dichtstbijzijnde luidsprekers digitaal te vertragen en virtueel te verplaatsen zodat het geluid van elke luidspreker je oren op hetzelfde moment bereikt. Als resultaat zal het volledige geluidsbeeld naar de voor en bovenkant het dashboard verschuiven en zo een verbazingwekkend realistische soundstage te creëren.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.

Rijgeluiden (wind, resonantie, rolgeluiden,...) zijn de vijand van alle audiosystemen in voertuigen. De inherente frequenties van de rijgeluiden maskeren een breed bereik van het audiosignaal dat gevonden wordt in muziek en dit is de reden waarom KENWOOD ingenieurs Drive Equalizer hebben ontwikkeld. Drive EQ versterkt specifieke frequenties in het audiosignaal om de negatieve impact van de rijgeluiden te compenseren.


1 Preout

RCA voorversterkeruitgang met 2,5V uitgangsspanning

1 RCA voorversterkeruitgang (Achter/Subwoofer(instelbaar)) met een uitgangsspanning tot 2,5V. Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een heldere en krachtige geluidsweergave upgraden hun audiosysteem met een eindversterker. Deze laatste geven het audiosysteem een aanzienlijk betere geluidskwaliteit, dynamiek en muzikaliteit en tillen de luisterervaring naar ongekende niveaus.


1DIN Front USB and AUX Input

USB- en AUX-aansluitingen vooraan voor extra gemak

Dit model heeft een USB-interface en AUX-ingang op het voorpaneel voor extra gemak, waardoor het aansluiten van externe apparaten met USB- of AUX-ondersteuning eenvoudiger wordt. De USB-ingang stelt je niet alleen in staat om de op je compatibele mobiele apparaten opgeslagen muziek (zoals FLAC, MP3, WMA, ...) af te spelen, maar deze apparaten eventueel ook op te laden.


Vertical Alignment Display

Hoger contrast en bredere kijkhoek

Vertical Alignment Display's hebben een hogere contrastverhouding, meer beelddiepte en brede kijkhoeken onder alle lichtomstandigheden, inclusief direct zonlicht, in vergelijking met ander types van display's. Ook maakt een kleinere opening tussen LCD en frontglas het beeld nog beter leesbaar.


1DIN Front USB and AUX Input

USB- en AUX-aansluitingen vooraan voor extra gemak

Dit model heeft een USB-interface en AUX-ingang op het voorpaneel voor extra gemak, waardoor het aansluiten van externe apparaten met USB- of AUX-ondersteuning eenvoudiger wordt. De USB-ingang stelt je niet alleen in staat om de op je compatibele mobiele apparaten opgeslagen muziek (zoals FLAC, MP3, WMA, ...) af te spelen, maar deze apparaten eventueel ook op te laden.


Vertical Alignment Display

Higher Contrast & Wider Viewing Angle

Vertical Alignment Display improves the LCD performance with Higher Contrast & Wider Viewing Angle under whichever lighting condition including direct sunlight. Also, closer gap between LCD and front glass makes the appearance more attractive.