Nederland

Rijk en kamervullend geluid!

Een krachtige technologie verpakt in een tijdloos en compact design. Onder de behuizing van deze soundbar zijn vier 'Bas Reflex'-luidsprekers verborgen, die, in combinatie met de geïntegreerde DSP-versterker, zorgen voor een rijk en kamervullend geluid.

Plug en Play

Deze soundbar ondersteunt HDMI met Audio Return Channel (ARC). Sluit simpelweg één HDMI-kabel aan en luister, via de soundbar, naar de tv-audio. Je bedient zowel je tv als de soundbar met slechts één afstandsbediening.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

· Wit LED-display · USB afspeelmogelijkheid (MP3) · Bluetooth® audiostreaming V5.0 (A2DP) · ingebouwde DSP-versterker · 60 W uitgangsvermogen · Optische ingang · Ingang om analoge bronnen aan te sluiten · HDMI-uitgang (TV ARC) · IR-afstandsbediening · Beugels muurmontage inbegrepen

Meer:

KENWOOD | Home Entertainment| CR-ST700SCD-B

LS-600BT

Kenmerken & Specificaties